prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

127zoekertjes

kot te huur vlakbij Vives Roeselare

gepost op 01 februari 2016 door Verstraete Annelien - alyne.verstraete@gmail.com

Kot te huur vlakbij Vives Roeselare wegens stopzetting van studies Kot bevindt zich op de 2de verdieping Op de kamer is er een dubbel bed aanwezig, grote kleerkast, eigen badkamer (wc, douche, lavabo), bureau, aanrecht met 2 kookplaten, mini frigo, afwasbak, internet op kamer, tv aansluiting is ook mogelijk, centrale verwarming 5 minuten wandelafstand van de Hogeschool Vives, parkeergelegenheid voor de deur, aparte grote keuken op gelijkvloers met grote tv, fietsenstalling + extra parkings achteraan Mogelijkheid om te huren vanaf nu
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar alyne.verstraete@gmail.com

Kot te huur in Kortrijk februari - juli 2016

gepost op 30 januari 2016 door Koen Defour - koen.defour-durnez@telenet.be

Onze zoon is gestopt met zijn studies. Vanaf februari komt zijn kot in de Beekstraat 49 in Kortrijk vrij. Het kot ligt in een rustige buurt in de directe nabijheid van de universiteit en de hogescholen. De huur bedraagt slechts 195 euro per maand. Meer informatie vindt u op Kotwest.be via volgende link: http://kotwest.be/kotinfo-detail_kotwest.asp?taal=nl&id=JQQNGQINQ (kopieer de url om de site te bezoeken). De contactgegevens op de site van de verhuurders zijn niet meer correct. Sinds vorig jaar is er een nieuwe eigenares, maar de huurvoorwaarden zijn dezelfde gebleven. Hebt u interesse, neem dan contact op met de nieuwe eigenares, mevrouw Nathalie Delrue (tel. +32 472 21 09 34) of met ons (+32 487 68 44 15 of koen.defour-durnez@telenet.be).
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar koen.defour-durnez@telenet.be

Studentenkamer ’t Hoge 80, Kortrijk te huur vanaf 01.02.2016

gepost op 27 januari 2016 door De Groote Anja - anja.degroote@icloud.com

Wegens verandering van studierichting en stad, kamer van 22m2 te huur in Kortrijk. Leuke vernieuwde kamer opgesplitst in een slaap- en woongedeelte. Dicht bij Katho & Kulak. Bushalte rechttegenover. Kruidenierswinkel op 200 m. De huur bedraagt €330 per maand ALLES inbegrepen. Meer info op Kotwest, via www.facebook.com/studikamer of op anja.degroote@icloud.com.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar anja.degroote@icloud.com

Kotrijk - Kot te huur Veldstraat 15a

gepost op 24 januari 2016 door Saelens Michiel - michielsaelens@hotmail.com

Wegens stopzetting van studies zoek ik om een nieuwe huurder voor mijn kot. Het gaat om een zeer volledige kamer met bed, douche, kitchenette, bureau en kleerkast. Er is ook zeer goede belichting wegens 2 ramen, een aan elke zijde. Ook is er een fietsenstalling en gemeenschappelijk keuken. De prijs is 225 euro/maand + 50 euro voorschot voor energie. Foto’s beschikbaar. Contacteer mij: 0474/735569 of email.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar michielsaelens@hotmail.com

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team