prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Kot te huur vlakbij station Kortrijk

gepost op 10 januari 2016 door Pauwels Michelle - r.michellepauwels@gmail.com

Wegens stage in het buitenland komt mijn kot volgend semester vrij, vanaf 13 februari 2016 tot 31 augustus 2016. Uiteraard wordt voor februari een aangepaste prijs overeengekomen. Vanaf februari studeer ik niet meer in Kortrijk dus je kan het kot voor de komende schooljaren nog huren via onze kotbaas. Het kot is 27 vierkantje meter groot met eigen badkamer (douche, lavabo, toilet) voor 390 euro per maand inclusief huur van de kamer met bureau- en stoel, kledingskast, bed en matras, boekenkast en keukenkast, voorschot water/gas/elektriciteit en de gemeenschappelijke kosten zoals poetsploeg, internet en lift. De kamer is op de 3de verdieping, op 5min van het station Kortrijk in een zeer rustige buurt. De kotgenoten zijn super spontaan en de beste die je je kan wensen. De gemeenschappelijke keuken en tv kamer worden heel proper gehouden.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar r.michellepauwels@gmail.com

huisdieren toegelaten

gepost op 09 januari 2016 door Elien Seys - elien.seys@student.kuleuven.be

Ik ben op zoek naar een kot voor academiejaar 2016-2017 in Kortrijk, dicht bij Kulak. Ik ben reeds op zoek omdat het enorm moeilijk is om een kot/studio te vinden waar huisdieren zijn toegelaten. Momenteel zit ik al op kot maar ik mis het gezelschap van mijn hondje enorm. Liefst zou ik een rustige studio vinden met een tuin. Max 400/maand all in. Als ik geen kot vind in Kortrijk, vertrek ik volgend jaar al naar Leuven, dus er hangt veel van af.
nabij Kulak Kortrijk
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar elien.seys@student.kuleuven.be

Asap : Gezocht duplex studio Brugge ( i/d nabijheid van Vives) ,

gepost op 29 december 2015 door Tresinie Giel - Alida.eykmans@outlook.be

Ik wens te studeren in Brugge en ben op zoek naar een woongelegenheid te Brugge, mijn voorkeur gaat uit naar een duplex studio (max. 400,- kosten in ). Eventueel in een gezamelijk huis met medestudenten. Asap omdat ik me anders niet tijdig kan inschrijven voor de opleiding. Vast bedankt voor uw reactie, Vriendelijke groeten, Tresinie Giel
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar Alida.eykmans@outlook.be

Huurder gezocht

gepost op 29 december 2015 door Melissa Hollevoet - melissa.hollevoet@hotmail.com

Hoi Ik ben van plan om te stoppen met mijn studies en zou dus graag mijn kotje doorverhuren. De prijs is 285 euro Het is een kot gelegen dicht bij vives en kulak (10 min fietsen). Er zijn hier 5 andere toffe kotgenoten maar anders een rustige buurt. De badkamer en keuken zijn gedeeld. Maar er zijn twee badkamers voor 6 mensen dus dat is te doen. Indien interesse mail mij: melissa.hollevoet@hotmail.com
nabij Kulak Kortrijk
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar melissa.hollevoet@hotmail.com

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team