prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

127zoekertjes

Kamer te huur vanaf 1 februarii 2016 in Kortrijk Aalbeeksesteenweg 34A

gepost op 22 januari 2016 door catteeuw nicole - desplenter@skynet.be

Wegens stopzetting van studies komt een rustige gezellige studentenkamer ( 18 vierkante meter) met veel lichtinval vrij . Ideale ligging 600 m van Howest, 400m van "The Level". Vlakbij het station van Kortrijk, rechtover Colruyt, vlakbij broodjeszaak, pizeria... Het studentenhuis is kleinschalig, slechts 8 kamers , 2 toiletten,2 keukens, en ruime fietsenbergplaats. Contractduur te bespreken. Huur 200€ per maand. 45 € voorschot E/G/W. Wenst u bijkomende inlichtingen contacteer 0488463341 of mail desplenter@skynet .be.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar desplenter@skynet.be

studiokamer te huur in Brugge, Krom Genthof 5

gepost op 11 januari 2016 door katrien Demyttenaere - katrien.demyttenaere@hotmail.be

Mijn studiokamer te Brugge, Krom Genthof 5 komt vrij ! Het is een comfortabele kamer met aparte badkamer (lavabo, inloopdouche, toilet), bed, nachtkast, kleerkast, bureau, bureaustoel, internet, wifi, kitchenette met 2 kookplaten, microgolfoven, frigo met diepvriesvak, afwasbak, ingebouwde kastjes met alle nodige kook - en eetgerief (prijs : €325/maand), er is gelegenheid om televisie te kijken op de kamer mits opleg van €10 voor de telenetkaart, er is ook gratis fietsenstalling. Je kunt op de kamer koken en eten, maar er is ook gelegenheid om te eten met andere studenten in algemene keuken. De kamer is ter beschikking vanaf eind januari 2016. Interesse ? Gelieve contact op te nemen via mail katrien.demyttenaere@hotmail.be of per GSM 0494/257684
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar katrien.demyttenaere@hotmail.be

Kot te huur vlakbij station Kortrijk

gepost op 10 januari 2016 door Pauwels Michelle - r.michellepauwels@gmail.com

Wegens stage in het buitenland komt mijn kot volgend semester vrij, vanaf 13 februari 2016 tot 31 augustus 2016. Uiteraard wordt voor februari een aangepaste prijs overeengekomen. Vanaf februari studeer ik niet meer in Kortrijk dus je kan het kot voor de komende schooljaren nog huren via onze kotbaas. Het kot is 27 vierkantje meter groot met eigen badkamer (douche, lavabo, toilet) voor 390 euro per maand inclusief huur van de kamer met bureau- en stoel, kledingskast, bed en matras, boekenkast en keukenkast, voorschot water/gas/elektriciteit en de gemeenschappelijke kosten zoals poetsploeg, internet en lift. De kamer is op de 3de verdieping, op 5min van het station Kortrijk in een zeer rustige buurt. De kotgenoten zijn super spontaan en de beste die je je kan wensen. De gemeenschappelijke keuken en tv kamer worden heel proper gehouden.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar r.michellepauwels@gmail.com

huisdieren toegelaten

gepost op 09 januari 2016 door Elien Seys - elien.seys@student.kuleuven.be

Ik ben op zoek naar een kot voor academiejaar 2016-2017 in Kortrijk, dicht bij Kulak. Ik ben reeds op zoek omdat het enorm moeilijk is om een kot/studio te vinden waar huisdieren zijn toegelaten. Momenteel zit ik al op kot maar ik mis het gezelschap van mijn hondje enorm. Liefst zou ik een rustige studio vinden met een tuin. Max 400/maand all in. Als ik geen kot vind in Kortrijk, vertrek ik volgend jaar al naar Leuven, dus er hangt veel van af.
nabij Kulak Kortrijk
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar elien.seys@student.kuleuven.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team