prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Kot te huur (Kortrijk)

gepost op 01 december 2015 door Miguel Santos - miguel95angelo@gmail.com

Ik ga met de studies stoppen en ik zal de studentkamer niet meer gebruiken sinds 1 december 2015. Adres is Aalbeeksesteenweg 34a, 8500 Kortrijk. De kamer is tegenover Colruyt en Lidl. The Level en Howest GKG is ditchbij de kamer ook (10minuten met de voet). Het heeft goed internet connectie, verwarming. De kamer bevindt zich op de tweede verdieping. Het heeft een garage voor de fietsen in de gelijkvloer. De kamer kost 310€ per maand. Als u geïnteresseerd bent stuur me een e-mail: miguel95angelo@gmail.com. Ik kan foto’s van de studentkamer naar u sturen.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar miguel95angelo@gmail.com

Vanaf februari! Studio te huur, op loopafstand van VIVES! 350€

gepost op 26 november 2015 door Dalbas Fatih - fatih_dalbas@hotmail.com

In het tweede semester ga ik stage lopen in het buitenland, waardoor mijn kot vanaf 1 februari vrij komt te staan. Torhoutse Steenweg 237 Brugge. Op loopafstand van KHBO (VIVES) Brugge en HOWEST in de Rijselstraat is 8min fietsen. ALL IN: 350€ Een zeer recent gebouw (verwarming, verluchting,... zijn aanwezig in het gebouw)!! De kamer bevindt zich op het gelijkvloers met een grote terras en tuin. De kamer beschikt over een koelkast en private badkamer. Er is ook een gemeenschappelijke zitruimte (met tv) en keuken. Interesse? Stuur dan een e-mail naar fatih_dalbas@hotmail.com dan kan ik verschillende foto’s doorsturen. nabij Khbo Campus Brugge Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar fatih_dalbas@hotmail.com of bel 0485/65.91.60
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar fatih_dalbas@hotmail.com

kot-studio te huur gevraagd oostende

gepost op 19 november 2015 door claire aliiet - claire.alliet@telenet.be

ik ben op zoek naar een kot-studio in oostende loop er stage van 20febr2016tot 20maart 2016
nabij Khbo Campus Oostende
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar claire.alliet@telenet.be

Kot te huur (vanaf februari) 2de semester in Brugge!

gepost op 15 november 2015 door Dalbas Fatih - fatih_dalbass@hotmail.com

In het tweede semester ga ik stage lopen in het buitenland, waardoor mijn kot vanaf 1 februari vrij komt te staan. Torhoutse Steenweg 237 Brugge. Op loopafstand van KHBO (VIVES) Brugge en HOWEST in de Rijselstraat is 8min fietsen. ALL IN: 350€ Een zeer recent gebouw (verwarming, verluchting,... zijn aanwezig in het gebouw)!! De kamer bevindt zich op het gelijkvloers met een grote terras en tuin. De kamer beschikt over een koelkast en private badkamer. Er is ook een gemeenschappelijke zitruimte (met tv) en keuken. Interesse? Stuur dan een e-mail naar fatih_dalbas@hotmail.com dan kan ik verschillende foto’s doorsturen.
nabij Khbo Campus Brugge
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar fatih_dalbass@hotmail.com

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team