prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

127zoekertjes

kot-studio te huur gevraagd oostende

gepost op 19 november 2015 door claire aliiet - claire.alliet@telenet.be

ik ben op zoek naar een kot-studio in oostende loop er stage van 20febr2016tot 20maart 2016
nabij Khbo Campus Oostende
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar claire.alliet@telenet.be

Kot te huur (vanaf februari) 2de semester in Brugge!

gepost op 15 november 2015 door Dalbas Fatih - fatih_dalbass@hotmail.com

In het tweede semester ga ik stage lopen in het buitenland, waardoor mijn kot vanaf 1 februari vrij komt te staan. Torhoutse Steenweg 237 Brugge. Op loopafstand van KHBO (VIVES) Brugge en HOWEST in de Rijselstraat is 8min fietsen. ALL IN: 350€ Een zeer recent gebouw (verwarming, verluchting,... zijn aanwezig in het gebouw)!! De kamer bevindt zich op het gelijkvloers met een grote terras en tuin. De kamer beschikt over een koelkast en private badkamer. Er is ook een gemeenschappelijke zitruimte (met tv) en keuken. Interesse? Stuur dan een e-mail naar fatih_dalbas@hotmail.com dan kan ik verschillende foto’s doorsturen.
nabij Khbo Campus Brugge
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar fatih_dalbass@hotmail.com

Kot te huur vanaf februari 2016 tot juni 2016

gepost op 09 november 2015 door Michelle Pauwels - r.michellepauwels@gmail.com

Wegens stage in het buitenland komt mijn kot volgend semester vrij, vanaf 13 februari 2016 tot 11 juni 2016. Uiteraard wordt voor februari en juni een aangepaste prijs overeengekomen. Het kot is 27 vierkantje meter groot met eigen badkamer (douche, lavabo, toilet) voor 390 euro per maand inclusief huur, voorschot water/gas/elektriciteit en de gemeenschappelijke kosten zoals poetsploeg, internet en lift. De kamer is op de 3de verdieping, op 5min van het station Kortrijk in een zeer rustige buurt. De kotgenoten zijn super spontaan en de beste die je je kan wensen. De gemeenschappelijke keuken en tv kamer worden heel proper gehouden. Bij interesse mag je zeker mailen naar r.michellepauwels@gmail.com.

Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar r.michellepauwels@gmail.com

Kot te huur vanaf 1 februari 2016 (eventueel vroeger) : Walleheem 182b in Kortrijk

gepost op 07 november 2015 door Liesbeth Desmet - liesbeth.desmet@student.vives.be

Aangezien ik in het tweede semester naar het buitenland ga, komt mijn kot vanaf 1 februari (eventueel vroeger indien nodig) vrij te staan. De kostprijs per maand is 280 euro, waarvan €60 voorschot op het verbruik. De kamer beschikt over een koelkast, microgolf en private badkamer. Er is een gemeenschappelijke zitruimte met TV en een moderne keuken met alle comfort. Wekelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke delen. Het ledigen van het vuilnis wordt door kotbaas gedaan. En als laatste krijg je er nog eens super toffe kotgenoten bij!! :) Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar liesbeth.desmet@student.vives.be
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar liesbeth.desmet@student.vives.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team