prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

kot over te nemen

gepost op 12 december 2016 door vanderplaetse goedele - goedele.vanderplaetse@telenet.be

ik zoek iemand om het kot van mijn dochter over te nemen vanaf 01/01/2017, het ligt op 200 meter van campus Vives in Brugge, in Campus Studiorum in de Wittemolenstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar goedele.vanderplaetse@telenet.be

Kot beschikbaar vanaf 1 januari

gepost op 08 december 2016 door Vranckx Yanne - yanne.vranckx@hotmail.com

Hallo iedereen, mijn kot wordt beschikbaar vanaf 1 januari. Het gaat over kamer 3 op Beheerstraat nummer 57. Het is een zeer grote, maar ook mooie kamer. De kotgenoten zijn ook altijd heel vriendelijk. Hier is het zoekertje op Kotwest als je geïnteresseerd bent. https://www.kotwest.be/kotinfo-detail_kotwest.asp?taal=nl&id=JMQQRNLRQ4 aub, contacteer mij niet voor dit, maar de kotbaas zelf op de contactgegevens in het zoekertje. Hij weet hoe het zit.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar yanne.vranckx@hotmail.com

Kot overnemen

gepost op 07 december 2016 door Inse Cottenier - inse.degroote@hotmail.com

Hallo iedereen, ik zoek iemand om mijn kot over te nemen vanaf 1 januari. Het is een mooi kot van 18 vierkante meter met een eigen badkamer (lavabo, douche en toilet). Het kot is bemeubeld (kast, bed en bureau). Het ligt op 2km van vives brugge en er zijn verschillende winkels ik de buurt. Voor meer informatie, contacteer mij.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar inse.degroote@hotmail.com

KOT TE HUUR Feb 2017 - juni 2017

gepost op 04 december 2016 door Alexandra Grandjean - alexandra.grandjean@live.be

Omdat ik voor 4 maanden op buitenlandse stage vertrek komt mijn kot voor 4 maanden vrij. Het kot is ideaal gelegen in het centrum van Brugge, is super modern, nabij openbaar vervoer In het gebouw zijn verschillende koten aanwezig maar steeds zeer rustig. De studio heeft een eigen keuken en badkamer. Kan eventueel bemeubeld verhuurd worden met alles erop en eraan (zetel, pannen, potten, bestek, borden, ...) http://www.studentekamersbrugge.be/
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar alexandra.grandjean@live.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team