prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Onmiddellijk beschikbaar

gepost op 19 november 2016 door Segaert Luna - luna-segaert@hotmail.com

Onmiddellijk beschikbaar gepost op 17 november 2016 door Luna Segaert - luna-segaert@hotmail.com Wegens stopzetting van mijn studies komt mijn kot vrij. Deze is onmiddellijk beschikbaar en bevindt zich in Ter Zwanekerke 7B te Brugge. Het kot bevindt zich op 5 min fietsen van het station, Vives en op 2 min wandelen van de Howest. Het kot is 24m² groot en is uitgerust met een privé badkamer en kitchenette: 2 kookplaat, dampkap, frigo met diepvries. Voor meer info en foto’s kunt u mij altijd contacteren via mijn e-mailadres.
nabij Howest Brugge - Campus Rijselstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar luna-segaert@hotmail.com

Immediately available

gepost op 19 november 2016 door Segaert Luna - luna-segaert@hotmail.com

Because of abandonment of my studies, I have a studio that is available. This is immediately available and is located in Ter Zwan Kerke 7B Bruges. The studio is 5 minutes by bike from the station and Vives and 2 min walk from the Howest. The student room is 24m² in size and is equipped with a private bathroom and kitchenette 2 hobs, extractor, fridge-freezer. For more information and photos you can always contact me via my email address.
nabij Khbo Campus Brugge
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar luna-segaert@hotmail.com

Onmiddellijk beschikbaar

gepost op 17 november 2016 door Luna Segaert - luna-segaert@hotmail.com

Wegens stopzetting van mijn studies komt mijn kot vrij. Deze is onmiddellijk beschikbaar en bevindt zich in Ter Zwanekerke 7B te Brugge. Het kot bevindt zich op 5 min fietsen van het station, Vives en op 2 min wandelen van de Howest. Het kot is 24m² groot en is uitgerust met een privé keuken en kitchenette: 2 kookplaat, dampkap, frigo met diepvries. Voor meer info en foto’s kunt u mij altijd contacteren via mijn e-mailadres.
nabij Khbo Campus Brugge
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar luna-segaert@hotmail.com

Studentenkamer te huur vanaf februari 2017 Steenbakkersstraat 36-38 8500 Kortrijk

gepost op 08 november 2016 door Goegebeur Michiel - michiel_goegebeur@hotmail.com

Wegens mijn stage in het buitenland komt mijn kot in het 2e semester vrij. In overeenkomt met de eigenaar mag ik mijn kot ook doorverhuren. De kamer is gelegen vlakbij Vives hogeschool recht tegenover het gebouw van autotechnologie. Er is ook een bushalte voorzien waar om de 10minuten de stadsbus passeert. Het kot heeft 2 gemeenschappelijke keukens, 2 gemeenschappelijke douches en een ruime fietsen bergplaats. In de huurprijs zitten energiekosten en internet inbegrepen (all-inn) voor de prijs van 190€. verdere details vind je in deze link http://www.kotwest.be/kotinfo-detail_kotwest.asp?taal=nl&id=JPROMMKNH0 GSM: 0494808697
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar michiel_goegebeur@hotmail.com

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team