prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

kot te huur in Kortrijk voor 1 of 2 personen

gepost op 25 juni 2016 door Lejeune Sabrina - lejeune.sabrina@telenet.be

Ruime kamer (26m²) in nieuwbouw dicht bij station en bushalte aan de overkant. Kan verhuurd worden voor 2 personen. De kamer beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel, voldoende kasten, bed, bureau en internetaansluiting, koelkast met klein vriesvak, parlofoon en balkon. Er zijn 2 gemeenschappelijke keukens met vaatwas, diepvries, oven, microgolf en TV. De gemeenschappelijke ruimtes worden gepoetst. De kamer is gelegen aan de achterkant waar je geen lawaaihinder ondervindt van de straat. Kan ook voor 1 semester worden gehuurd. Er is een fietsenstalling met videobewaking, parking en binnenplaats met houten tuintafels aanwezig.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar lejeune.sabrina@telenet.be

Laatste kamer !!!

gepost op 23 juni 2016 door Nathalie - nath.blanckaert@gmail.com

Ons pand ligt op 180 meter van Howest, 300 meter van een Carrefour, op 1 km van de uitgaansbuurt, op 2 km van het station en op 3,5 km van Vives. We hebben 8 mooie kamers, die al 5 jaar allemaal verhuurd zijn. Dit jaar komen er 7 vrij, doordat enkele studenten niet geslaagd zijn en enkele andere afstuderen. Van die 7 zijn er wel al terug 6 verhuurd, dus nu nog 1 laatste kamer beschikbaar! Op het gelijkvloers is er een ruime keuken, met vaatwasser. Ook de toiletten en 2 garages zijn beneden (voor de fietsen). Op de 1ste, 2de en 3de verdieping zijn dan de 8 kamers. Elke kamer heeft een douche, is volledig bemeubeld, heeft elektrische rolluiken en draadloos internet. Voor 250 euro + 50 euro voor water, gas, elektriciteit, internet en digitale tv heb je een leuke, mooie kamer. Er komt trouwens ook elke week een poetsvrouw voor de gemeenschappelijke ruimtes.
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar nath.blanckaert@gmail.com

Kot te huur februari 2017 t.e.m. augustus 2017

gepost op 22 juni 2016 door Louwagie Evy - geert.louwagie@telenet.be

Volgend academiejaar heb ik een half jaar stage. Daarom verhuur mijn kot (dorpsstraat 21, Sint-Michiels) van februari tot augustus. Het is een mooie ruime kamer (25 m2) met eigen keuken. De badkamer wordt gedeeld met nog 1 persoon. * Kostprijs: 299 euro * Wandelafstand van Howest Rijselstraat & Vives Brugge
nabij Howest Brugge - Campus Rijselstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar geert.louwagie@telenet.be

2e semester - 2 mooie kamers en studio vr 2 personen in aangenaam studentenhuis in Centrum Brugge

gepost op 20 juni 2016 door Nolens Michaella - jandekerpel@telenet.be

Nolens Michaella
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar jandekerpel@telenet.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team