prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

127zoekertjes

Kot in Oostende het liefst met eigen sanitair

gepost op 02 juli 2016 door Mitch Pirnay - cornelia2@home.nl

Ik zoek een kot in Oostende voor het studie jaar vanaf 2016. Ik studeer aan de KHBO in Oostende. Ik kan tot maximaal 350 euro betalen inclusief alle kosten.
nabij Khbo Campus Oostende
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar cornelia2@home.nl

Gloednieuwe luxueuze studentenflats te huur in Brugge

gepost op 26 juni 2016 door Verkoyen Theo - theo.verkoyen@telenet.be

Splinternieuwe studentenflats aan de Expressweg, vlakbij Vives, Howest en station gelegen. Deze studentenflats beschikken over alle modern comfort met eigen sanitair en hedendaags meubilair en zijn gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde (zuidwest oriëntatie). Gemeenschappelijke keukens per verdieping, meerdere overdekte fietsenstallingen, grote aangelegde tuin met terrassen, parkings, recreatie, cameracontrole. Inwonende conciërge is aanwezig. Voor inlichtingen: theo.verkoyen@telenet.be (of 0478/200.881).
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar theo.verkoyen@telenet.be

kot te huur in Kortrijk voor 1 of 2 personen

gepost op 25 juni 2016 door Lejeune Sabrina - lejeune.sabrina@telenet.be

Ruime kamer (26m²) in nieuwbouw dicht bij station en bushalte aan de overkant. Kan verhuurd worden voor 2 personen. De kamer beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel, voldoende kasten, bed, bureau en internetaansluiting, koelkast met klein vriesvak, parlofoon en balkon. Er zijn 2 gemeenschappelijke keukens met vaatwas, diepvries, oven, microgolf en TV. De gemeenschappelijke ruimtes worden gepoetst. De kamer is gelegen aan de achterkant waar je geen lawaaihinder ondervindt van de straat. Kan ook voor 1 semester worden gehuurd. Er is een fietsenstalling met videobewaking, parking en binnenplaats met houten tuintafels aanwezig.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar lejeune.sabrina@telenet.be

Laatste kamer !!!

gepost op 23 juni 2016 door Nathalie - nath.blanckaert@gmail.com

Ons pand ligt op 180 meter van Howest, 300 meter van een Carrefour, op 1 km van de uitgaansbuurt, op 2 km van het station en op 3,5 km van Vives. We hebben 8 mooie kamers, die al 5 jaar allemaal verhuurd zijn. Dit jaar komen er 7 vrij, doordat enkele studenten niet geslaagd zijn en enkele andere afstuderen. Van die 7 zijn er wel al terug 6 verhuurd, dus nu nog 1 laatste kamer beschikbaar! Op het gelijkvloers is er een ruime keuken, met vaatwasser. Ook de toiletten en 2 garages zijn beneden (voor de fietsen). Op de 1ste, 2de en 3de verdieping zijn dan de 8 kamers. Elke kamer heeft een douche, is volledig bemeubeld, heeft elektrische rolluiken en draadloos internet. Voor 250 euro + 50 euro voor water, gas, elektriciteit, internet en digitale tv heb je een leuke, mooie kamer. Er komt trouwens ook elke week een poetsvrouw voor de gemeenschappelijke ruimtes.
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar nath.blanckaert@gmail.com

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team