prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Nog slechts 2 kamers te huur te Brugge

gepost op 13 juni 2016 door Lieven Vandenbroucke - lieven_vdb@hotmail.com

Ons pand ligt op 180 meter van Howest, 300 meter van een Carrefour, op 1 km van de uitgaansbuurt, op 2 km van het station en op 3,5 km van Vives. We hebben 8 mooie kamers, die al 5 jaar allemaal verhuurd zijn. Dit jaar komen er 7 vrij, doordat enkele studenten niet geslaagd zijn en enkele andere afstuderen. Van die 7 zijn er wel al terug 5 verhuurd, dus nu nog slechts 2 kamers beschikbaar! Op het gelijkvloers is er een ruime keuken, met vaatwasser. Ook de toiletten en 2 garages zijn beneden (voor de fietsen). Op de 1ste, 2de en 3de verdieping zijn dan de 8 kamers. Elke kamer heeft een douche, is volledig bemeubeld, heeft elektrische rolluiken en draadloos internet. Voor 250 euro + 50 euro voor water, gas, elektriciteit, internet en digitale tv heb je een leuke, mooie kamer. Er komt trouwens ook elke week een poetsvrouw voor de gemeenschappelijke ruimtes.
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar lieven_vdb@hotmail.com

kot te huur voor het 2de semester

gepost op 12 juni 2016 door Vandaele Philip - magda@vandaeleconstruct.com

Ik zoek iemand die mijn kot wil huren vanaf 1 februari omdat ik in het tweede semester stage heb in een andere stad. Omdat ik uit Litouwen kom, doe ik dit via mijn kotbaas.Het kot bevindt zich in de Burgemeester Danneelstraat 1 en is te huur voor 280 euro per maand alles inbegrepen, je kan foto’s vinden op kotwest. De kamer is heel ruim en is te huur voor 5 maanden. gelieve contact op te nemen met mijn kotbaas : Philip Vandaele emailadres magda@vandaeleconstruct.com. Beste dank,
nabij KATHO Campus Kortrijk
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar magda@vandaeleconstruct.com

GEVRAAGD: kot voor in de vakantiemaanden juli - augustus te huren

gepost op 09 juni 2016 door Dieter Allegaert - dieter-allegaert@hotmail.com

Ik ben op zoek naar een kot dat ik kan overnemen van een andere student die voor 12 maanden moet huren, maar er niet aanwezig zal zijn tijdens de vakantiemaanden juli en augustus. In die maanden zoek ik net wel een kot omwille van vakantiejob. Als je denkt geïnteresseerd te zijn om je kot tijdens die maanden over te laten, dan kom ik graag eens op bezoek om te kijken en kunnen we dan nog beslissen. Ik ben een propere jongen en zal het kot erna even schoon teruggeven. Ik gebruik ook mijn eigen gerief. Er is maar één vraag langs mijn kant, ik had graag in een rustige straat gewoond. Ik ben blij van u te horen! Stuur me een mailtje aub: dieter-allegaert@hotmail.com
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar dieter-allegaert@hotmail.com

Kot te huur in Kortrijk voor 1 of 2 semesters

gepost op 09 juni 2016 door Lejeune Sabrina - lejeune.sabrina@telenet.be

Ruime kamer (26m²) in nieuwbouw dicht bij station en bushalte aan de overkant. Kan verhuurd worden voor 2 personen. De kamer beschikt over een badkamer met douche, toilet en wastafel, voldoende kasten, bed, bureau en internetaansluiting, koelkast met klein vriesvak, parlofoon en balkon. Er zijn 2 gemeenschappelijke keukens met vaatwas, diepvries, oven, microgolf en TV. De gemeenschappelijke ruimtes worden gepoetst. De kamer is gelegen aan de achterkant waar je geen lawaaihinder ondervindt van de straat. Huurprijs 400 €/mnd. Indien voor 1 semester of 2 personen +30 €/maand. Er is fietsenstalling met videobewaking, parking en binnenplaats met houten tuintafels aanwezig.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar lejeune.sabrina@telenet.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team