prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Kot te huur !!

gepost op 07 juni 2016 door randy schilleewaert - randyschillewaert@hotmail.com

Ik zoek GEEN kot. ik wil enkel mijn contract met iemand anders doorgeven aan een andere student. Zodat ik deze niet moet betalen want ik kan deze niet betalen. Hopelijk is hier een student die mijn contract kan overnemen. Kot te huur vanaf 1 augustus 2016 !!! Inventaris van de kamer: Aanwezig meubilair: - Dubbelbed met 2 lattenbodems (zonder matras) - Vloerbeschermer voor de bureaustoel - Bureau - bureaustoel - Kleerkast - Boekenrek - Boekenrek - Deurstopper - Tafel - Schoenenkast Sanitair: - Lavabo met spiegel - Verlichting - Handdoekrekje - WC - WC rolhouder - Douche Toestellen: - 3 radiatoren met Techem caloriemeters - stopcontacten - lichtschakelaars - 1 inbouwlamp met 3 spots, 2 wandverlichtingen en 2 opbouwspots met 4 lampen Inrichting kamer: - gordijnen ( aan Veluxramen) - vloerbekleding: Vinyl Keuken: - 3 boven keukenkasten - Afwasbak met Grohe kraan - elektrisch fornuis - Dampkap - Frigo - 2 onderkasten (een met 3 laden waarin een met bestekhouder) Energieverbruik: De kosten voor energieverbruik die individueel aan de huurder worden aangerekend aan de kostprijs. hiervoor wordt een maandelijkse voorschot van 25 euro betaald. Het meerverbruik wordt op het einde van het jaar verrekend. Het aandeel in de kosten van de brandverzekering zoals bepaald is namelijk 70 euro dit is een éénmalig te betalen bedrag. Gas wordt individueel verrekend alsook dus de elektriciteit. Water volgens het principe van totaalverbruik gedeeld door het aantal inwoners. (normaal 10) internet en TV- aansluiting is 0 euro per maand dit is gratis en zit in de huur. Daarnaast is het WIFI en je kunt onbeperkt surfen. Er staat geen limiet op. U kunt in deze studio verblijven met 2 studenten. U kunt als koppel verblijven of 2 vrienden(innen). Als je interesse hebt in deze studio gelieve mij te contacteren op volgend nummer: 0498 15 53 17 of op volgend mailadres: randyschillewaert@hotmail.com Ik ben zelf een student en wil deze studio niet omdat ik normaal hier in ging gaan met mijn vriendin maar mijn vriendin heeft het uitgemaakt waardoor ik niet alleen voor deze studio wil opdraaien. Alvast bedankt mocht iemand interesse hebben.
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar randyschillewaert@hotmail.com

Kot in brugge

gepost op 03 juni 2016 door Vandepoele Flore - flore.vdp@gmail.com

Beste, Ik ben op zoek naar een kot voor het schooljaar 2016-2017. Dicht gelegen bij het station en een 10-maanden contract. Het maximum bedrag is 300 euro per maand inbegrepen met water, elektriciteit,... Alvast bedankt
nabij Khbo Campus Brugge
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar flore.vdp@gmail.com

AANBOD:GEMEUBELDE KAMER TE OOSTENDE VOOR JULI EN/OF AUGUSTUS

gepost op 23 mei 2016 door vancraeynest andre - vancraeynest.andre@skynet.be

vancraeynest andre Grote, zonnige kamer in huis met tuin. Vrij juli en/of augustus. 250 euro ALL IN
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar vancraeynest.andre@skynet.be

* dringend * GEZOCHT KOT OOSTENDE AUGUSTUS 2016

gepost op 22 mei 2016 door Meulewaeter Joannes - meulewaeter@skynet.be

Beste Ik zoek dringend een kot te huur in Oostende (liefst dicht bij station) van 1 t.e.m. 31 augustus 2016 (jobstudent horecasector) Alvast bedankt !!!
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar meulewaeter@skynet.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team