prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Kot Brugge gezocht 1e semester of kot te huur 2e semester

gepost op 14 mei 2016 door Dequidt Jolien - jolien.dequidt@hotmail.com

Ik zit op kot in Brugge, Wulfhagestraat 37 (zijstraat van de Noordzandstraat). Volgend schooljaar ga ik op Erasmus in het 2e semester. Er zijn dus 2 opties: ofwel verhuur ik mijn huidig kot door voor het 2e semester, ofwel zoek ik een nieuw kot voor het 1e semester. Mijn kamer is ruim, veel lichtinval, rustig gelegen, met een gemeenschappelijke keuken wc’s en douche. Op wandelafstand van ’t Zand. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact op: jolien.dequidt@hotmail.com
nabij Khbo Campus Brugge
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar jolien.dequidt@hotmail.com

Kamer in Kortrijk te huur 1e semester academiejaar 2016-2017

gepost op 01 mei 2016 door Lejeune Sabrina - lejeune.sabrina@telenet.be

Ruime kamer (26m²) in nieuwbouw dicht bij station en bushalte aan de overkant. De kamer beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, voldoende kasten, bed, bureau en internetaansluiting, koelkast met klein vriesvak, parlofoon en balkon. Er zijn 2 gemeenschappelijke keukens met vaatwas, diepvries, oven, microgolf en TV. De kamer is gelegen aan de achterkant waar je geen lawaaihinder ondervindt van de straat. Huurprijs 400 €/mnd. Indien voor 1 semester of 2 personen +30 €/maand. Er is fietsenstalling met videobewaking, parking en binnenplaats met houten tuintafels aanwezig.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar lejeune.sabrina@telenet.be

Studentenkamer te huur te Brugge

gepost op 26 april 2016 door Nathalie Blanckaert - nath.blanckaert@gmail.com

Ons pand ligt op 180 meter van Howest, 300 meter van een Carrefour, op 1 km van de uitgaansbuurt, op 2 km van het station en op 3,5 km van Vives. We hebben 8 mooie kamers, die al 5 jaar allemaal verhuurd zijn. Dit jaar komen er 7 vrij, doordat enkele studenten niet geslaagd zijn en enkele andere afstuderen. Van die 7 zijn er wel al terug 3 verhuurd, dus nu nog 4 kamers beschikbaar! Op het gelijkvloers is er een ruime keuken, met vaatwasser. Ook de toiletten en 2 garages zijn beneden (voor de fietsen). Op de 1ste, 2de en 3de verdieping zijn dan de 8 kamers. Elke kamer heeft een douche, is volledig bemeubeld, heeft elektrische rolluiken en draadloos internet. Voor 250 euro + 50 euro voor water, gas, elektriciteit, internet en digitale tv heb je een leuke, mooie kamer. Er komt trouwens ook elke week een poetsvrouw voor de gemeenschappelijke ruimtes.
nabij Howest Brugge - Campus Sint-Jorisstraat
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar nath.blanckaert@gmail.com

2 studenten voor studio/kamer met aparte slaapkamer (max 500 de maand)

gepost op 13 april 2016 door Van Loock Jeroen - jeroen.vanloock@hotmail.com

Hallo, ik en een medestudent zijn op zoek naar een kamer of studio voor 2 personen, het lastige is dat we liefst een kamer/studio zouden vinden met aparte slaapkamers, de slaapkamers hoeven geen grote kamers te zijn. Indien u zo’n kamer of studio weet laat me gerust weten op mijn e-mail adres met de nodige foto’s en info van de kamer. Alvast bedankt voor uw aandacht en vriendelijke groeten, Jeroen
nabij Howest Kortrijk - Campus Graaf Karel de Goedelaan
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar jeroen.vanloock@hotmail.com

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team