prijs
Stad
Modelcontract
Oppervlakte
Contractduur
Rolstoelgebruik
Type
Status
Tweepersoons
Of bent u zoek naar een specifiek kot? Geef hier het adres op  

Zoekertjes

121zoekertjes

Studentenkamer ’t Hoge 80, Kortrijk te huur vanaf 01.02.2016

gepost op 27 januari 2016 door De Groote Anja - anja.degroote@icloud.com

Wegens verandering van studierichting en stad, kamer van 22m2 te huur in Kortrijk. Leuke vernieuwde kamer opgesplitst in een slaap- en woongedeelte. Dicht bij Katho & Kulak. Bushalte rechttegenover. Kruidenierswinkel op 200 m. De huur bedraagt €330 per maand ALLES inbegrepen. Meer info op Kotwest, via www.facebook.com/studikamer of op anja.degroote@icloud.com.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar anja.degroote@icloud.com

Kotrijk - Kot te huur Veldstraat 15a

gepost op 24 januari 2016 door Saelens Michiel - michielsaelens@hotmail.com

Wegens stopzetting van studies zoek ik om een nieuwe huurder voor mijn kot. Het gaat om een zeer volledige kamer met bed, douche, kitchenette, bureau en kleerkast. Er is ook zeer goede belichting wegens 2 ramen, een aan elke zijde. Ook is er een fietsenstalling en gemeenschappelijk keuken. De prijs is 225 euro/maand + 50 euro voorschot voor energie. Foto’s beschikbaar. Contacteer mij: 0474/735569 of email.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar michielsaelens@hotmail.com

Kamer te huur vanaf 1 februarii 2016 in Kortrijk Aalbeeksesteenweg 34A

gepost op 22 januari 2016 door catteeuw nicole - desplenter@skynet.be

Wegens stopzetting van studies komt een rustige gezellige studentenkamer ( 18 vierkante meter) met veel lichtinval vrij . Ideale ligging 600 m van Howest, 400m van "The Level". Vlakbij het station van Kortrijk, rechtover Colruyt, vlakbij broodjeszaak, pizeria... Het studentenhuis is kleinschalig, slechts 8 kamers , 2 toiletten,2 keukens, en ruime fietsenbergplaats. Contractduur te bespreken. Huur 200€ per maand. 45 € voorschot E/G/W. Wenst u bijkomende inlichtingen contacteer 0488463341 of mail desplenter@skynet .be.
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar desplenter@skynet.be

studiokamer te huur in Brugge, Krom Genthof 5

gepost op 11 januari 2016 door katrien Demyttenaere - katrien.demyttenaere@hotmail.be

Mijn studiokamer te Brugge, Krom Genthof 5 komt vrij ! Het is een comfortabele kamer met aparte badkamer (lavabo, inloopdouche, toilet), bed, nachtkast, kleerkast, bureau, bureaustoel, internet, wifi, kitchenette met 2 kookplaten, microgolfoven, frigo met diepvriesvak, afwasbak, ingebouwde kastjes met alle nodige kook - en eetgerief (prijs : €325/maand), er is gelegenheid om televisie te kijken op de kamer mits opleg van €10 voor de telenetkaart, er is ook gratis fietsenstalling. Je kunt op de kamer koken en eten, maar er is ook gelegenheid om te eten met andere studenten in algemene keuken. De kamer is ter beschikking vanaf eind januari 2016. Interesse ? Gelieve contact op te nemen via mail katrien.demyttenaere@hotmail.be of per GSM 0494/257684
Reageren op dit zoekertje ? Stuur een email naar katrien.demyttenaere@hotmail.be

Zelf een zoekertje plaatsen?

Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Klik dan op deze link om het formulier te verkrijgen met alle noodzakelijke velden. Alle zoekertjes moeten eerst door de website beheerder worden goedgekeurd alvorens ze op de website verschijnen. Het heeft dus geen nut van een zoekertje meer dan één keer door te sturen wanneer je uw berichtje niet direct ziet verschijnen!

De zoekertjes zullen automatisch na 1 maand van de website verdwijnen!

Het kotwest.be team